XL printing

Banners en Vlaggen

Bij WS Print ben je aan het juiste adres voor prints en presentaties in XL formaat. XL Printing is op veel verschillende manieren mogelijk, zowel voor outdoor als indoor gebruik. XL Printing kan vervaardigd worden op fotopapier, blueback papier, canvasdoek, meshdoek en zelfs op behang.

Onze prints worden gedrukt met de nieuwste en hoogste kwaliteit eco-solventinkt, die hoog scoort op alle belangrijke vlakken. De levensduur is hoog, de prints zijn goed krasvast, hebben een hoge chemische resistentie en een sterk kleurenbereik. Dankzij een nieuwe samenstelling creëert de inkt veel scherpere beelden dan andere inkt die gebruikt wordt voor XL Printing.

Onze printers maken gebruik van de laatste printkoptechnologie, wat zorgt voor een onberispelijke kwaliteit. In combinatie met het gebruik van eco-solventinkt zorgen de printers ervoor dat zelfs de kleinste details nauwkeurig worden afgebeeld.

Meer informatie?

Bent u opzoek naar meer informatie over een product of wilt u een vraag stellen? U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina, ons bellen op  013 – 540 02 74 of langskomen in onze winkel!

WS Print

  • Wij rekenen geen opstartkosten
  • Gratis digitale drukproef
  • Vanaf 1 tot 1000+ stuks
  • Standaard geleverd in 5-10 werkdagen
  • Altijd eenvoudig bijbestellen

Contact

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken via het onderstaande contactformulier, wij zullen ons best doen zo snel mogelijk te reageren.

12 + 14 =