Reclameborden

Reclameborden laten maken in Tilburg

Bij WS Print kun je terecht voor allerlei soorten reclameborden. Denk bijvoorbeeld aan borden voor sportvelden, standbouw, makelaarsborden en bouwborden. Wij beschikken over een groot aantal verschillende materialen en beletteringsmethode, waardoor we altijd aan jouw wensen kunnen voldoen. Van simpele borden met een kleur, tot full colour borden in groot formaat. Met ons moderne printerpark en jarenlange ervaring toveren wij jouw reclameborden om tot een ware eyecatcher!

Onze werkwijze

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om reclameborden te laten maken op alle gewenste materialen. Wij bedrukken onder andere borden op dibond, forex, foambord, trespa, kanaalplaat en karton. Onze reclameborden worden geprint met solvent inkt. Dit is een van de meest agressieve inkten op de markt. De print kan eventueel ook voorzien worden van laminaat die de print beschermt tegen UV straling en beschadigingen. De borden zijn daardoor geschikt voor langdurig gebruik, zowel binnen als in de buitenlucht.

Verschillende materialen voor reclameborden

Je kunt bij ons reclameborden laten maken van diverse materialen. Acrylaat is een van de oudste en meest toegepaste kunststoffen. De heldere acrylaat platen laten veel licht door en beschikken over een unieke weersbestendigheid en stijfheid. Dit maakt het materiaal in veel gevallen een ideale vervanger voor glas. PVC Schuimplaat is een lichtgewicht plaatmateriaal dat beschikt over een geschuimde kern en een gladde toplaag. Door de kern van schuim zijn de PVC schuimplaten een stuk lichter dan trespa platen.

Meer informatie?

Bent u opzoek naar meer informatie over een product of wilt u een vraag stellen? U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina, ons bellen op  013 – 540 02 74 of langskomen in onze winkel!

WS Print

  • Wij rekenen geen opstartkosten
  • Gratis digitale drukproef
  • Vanaf 1 tot 1000+ stuks
  • Standaard geleverd in 5-10 werkdagen
  • Altijd eenvoudig bijbestellen

Vraag offerte aan

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken via het onderstaande contactformulier, wij zullen ons best doen zo snel mogelijk te reageren.

5 + 1 =