T-shirt

Bedrukken van t-shirts in Tilburg

WS Print heeft al meer dan 20 jaar ervaring met t-shirts bedrukken. In Tilburg zijn wij dé specialist op dit gebied. Wij leveren bedrukte t-shirts in kleine en in grote oplagen, van 1 exemplaar tot 1000 stuks. Creëer bij ons een uniek t-shirt met een eigen tekst of zorg voor meer herkenbaarheid met een logo, naam of functie. Met een mooi bedrukt t-shirt kun jij je onderscheiden van de massa. Jouw speciale design zal niemand ontgaan!

Onze mogelijkheden voor het laten bedrukken van t-shirts

Wij maken gebruik van verschillende druktechnieken voor het bedrukken van t-shirts. Hiermee kunnen wij t-shirts voorzien van logo’s of afbeeldingen met één kleur, meerdere kleuren, of zelfs full colour. Mocht je zelf al t-shirts hebben liggen die je wil laten bedrukken, dan kun je die bij ons afgeven, maar je kunt ook t-shirts uit ons ruime assortiment aan kleding kiezen. In de meeste gevallen is de tweede optie gunstiger qua prijs. Zo profiteer je namelijk zowel van onze korting op kleding als de korting op het drukwerk.

Ons assortiment aan t-shirts

Bij WS Print heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment aan t-shirts van diverse merken zoals B&C, Russell, AWDis, SkinniFit, Build Your Brand en Lemon & Soda. Deze merken zijn leverbaar in verschillende soorten, maten en kleuren voor dames, heren en kinderen. De t-shirts zijn ook verkrijgbaar in diverse modellen, bijvoorbeeld met v-hals of ronde hals en met korte mouwen of lange mouwen. Daarnaast beschikken wij over kleding in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Standaard katoenen t-shirts zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor promotionele evenementen. Voor intensiever gebruik bieden wij meer duurzame t-shirts van hoge kwaliteit van diverse materialen.

Onze werkwijze voor het bedrukken van t-shirts

Wij zijn al sinds 1998 bezig met het bedrukken van t-shirts in Tilburg, dit mede dankzij onze efficiënte werkwijze. Wij beschikken over een aantal kwalitatief hoogwaardige drukpersen waarmee we in een korte tijd kleine of grote oplagen aan t-shirts kunnen bedrukken. Je kunt de t-shirts helemaal zelf ontwerpen en ze vervolgens door ons laten bedrukken, maar mocht je hulp nodig hebben bij het uitwerken van een ontwerp idee, dan helpen we je daar ook graag mee!

Meer informatie?

Bent u opzoek naar meer informatie over een product of wilt u een vraag stellen? U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina, ons bellen op  013 – 540 02 74 of langskomen in onze winkel!

WS Print

  • Wij rekenen geen opstartkosten
  • Gratis digitale drukproef
  • Vanaf 1 tot 1000+ stuks
  • Standaard geleverd in 5-10 werkdagen
  • Altijd eenvoudig bijbestellen

Vraag offerte aan

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken via het onderstaande contactformulier, wij zullen ons best doen zo snel mogelijk te reageren.

15 + 9 =