Polo’s

Bedrukken van polo’s in Tilburg

WS Print is gespecialiseerd in het bedrukken van polo’s en poloshirts. Ongeacht of het gaat om bedrijfskleding, sportkleding of vrijetijdskleding. Je kunt alle soorten polo’s bij ons laten bedrukken in Tilburg.

Bedrukken van polo’s als bedrijfskleding

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat hun personeel netjes gekleed is. Een t-shirt is vaak prima, maar er zijn ook bedrijven die net iets meer willen. Zij zullen bijvoorbeeld eerder kiezen voor een nette polo. Poloshirts zorgen voor net wat meer uitstraling, zeker als je ze professioneel laat bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld de bedrijfsnaam, het logo of een pakkende tekst of slogan op de polo’s laten drukken. Dit zorgt meteen voor meer zichtbaarheid voor je bedrijf. Profiteer van onze voordelen en laat jouw polo’s bedrukken bij WS Print.

Sportpolo’s laten bedrukken

Bij veel sporten maakt een polo deel uit van het sporttenue, bijvoorbeeld bij golf, hockey en tennis. Dat maakt een polo ook meteen ideaal voor sponsordoeleinden. Wanneer je als bedrijf een elftal of sportclub wil sponsoren, zijn bedrukte polo’s een goede, laagdrempelige manier om dit te doen. Een fraaie bedrukte polo zorgt al snel voor meer  bekendheid voor je bedrijf en voor de sporters draagt het vaak bij aan de teamgeest. Wij bedrukken polo’s zowel in kleur als in zwart/wit en je kunt zelf kiezen of je een ontwerp aanlevert of er een door ons laat maken. Wij drukken zowel met afbeeldingen als met tekst. 

Vrijetijdskleding

Aangezien je bij ons terecht kunt voor zowel kleine als grote oplages, zijn wij ook een goede partij voor het bedrukken van polo’s als vrijetijdskleding. Je kunt bij ons namelijk ook één of twee polo’s laten bedrukken, bijvoorbeeld voor een feest, een jubileum of een afscheid. Een bedrukte polo is een leuk en persoonlijk cadeau voor een speciale gelegenheid. En hoe leuk is het om jouw familie of vrienden rond te zien lopen in polo’s die door jou ontworpen zijn?

Meer informatie?

Bent u opzoek naar meer informatie over een product of wilt u een vraag stellen? U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina, ons bellen op  013 – 540 02 74 of langskomen in onze winkel!

WS Print

  • Wij rekenen geen opstartkosten
  • Gratis digitale drukproef
  • Vanaf 1 tot 1000+ stuks
  • Standaard geleverd in 5-10 werkdagen
  • Altijd eenvoudig bijbestellen

Contact

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken via het onderstaande contactformulier, wij zullen ons best doen zo snel mogelijk te reageren.

8 + 6 =