Sublimatie

van kleding

Het sublimeren van kleding in Tilburg

Het sublimeren van kleding is een professionele en hoogwaardige druktechniek, waarmee we onder andere kwalitatieve custom made sportkleding kunnen produceren. Deze drukmethode levert de hoogst mogelijke kwaliteit opdruk die er te krijgen is. Bij het sublimeren van kleding worden de verfstoffen op hoge temperaturen met hoge druk in de stof geperst. Dit zorgt ervoor dat de opdruk tijdens het bewegen en sporten niet voelbaar is en dus niet in de weg kan zitten. Daarnaast wordt ook het vochtregulerend vermogen van de kleding niet aangetast bij deze drukmethode.

De voordelen van sublimatie

Met de sublimatie van kleding kunnen er ruim drie miljoen kleuren worden bereikt en ben je niet afhankelijk van kleine details, verlopen, rasters en full colours. Het is bij ons mogelijk om zowel kleine als grote oplagen aan bedrukte kleding af te nemen, van 1 tot 1000 stuks. Je bepaalt zelf de afwerking van de kleding. De stof die wij gebruiken voor onze shirts is 100% cooldry polyester, vochtregulerend en lichtgewicht. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort tijdens het sporten. Wij kunnen t-shirts, polo’s en singlets volledig voor je bedrukken naar eigen ontwerp.

Meer informatie?

Bent u opzoek naar meer informatie over een product of wilt u een vraag stellen? U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina, ons bellen op  013 – 540 02 74 of langskomen in onze winkel!

WS Print

  • Wij rekenen geen opstartkosten
  • Gratis digitale drukproef
  • Vanaf 1 tot 1000+ stuks
  • Standaard geleverd in 5-10 werkdagen
  • Altijd eenvoudig bijbestellen

Vraag offerte aan

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken via het onderstaande contactformulier, wij zullen ons best doen zo snel mogelijk te reageren.

10 + 10 =