Tassen

Tassen laten bedrukken in Tilburg

WS Print is onder andere gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van tassen. Je kunt bij ons terecht voor zowel promotionele shoppers als bijvoorbeeld een teamtas voor het zaalvoetbal. Je kunt alle soorten tassen laten bedrukken in onze speciaalzaak in Tilburg.

Tassen voor promotie

Op beurzen of evenementen zie je regelmatig mensen lopen met katoenen shoppers met een bedrijfsnaam of een logo erop. Dit is een eenvoudige en voordelige manier voor bedrijven of merken om meer zichtbaarheid en herkenbaarheid te vergaren. Zulke tassen voor promotie kun jij bij ons laten bedrukken, van een kleine tot een grote oplage en in zwart/wit of in full colour. Naast katoenen shoppers bedrukken wij ook rugzakken en reistassen. Onze bedrukkingen zijn van hoge kwaliteit en worden niet vaal of brokkelig, hoeveel je de tas ook gebruikt!

Tassen laten bedrukken in Tilburg

Naast clubkleding zijn sporttassen ook een goede manier om reclame te maken voor een sponsor, zowel op sportclubs zelf als daarbuiten. Wij werken samen met gerenommeerde sportmerken en kunnen dankzij onze samenwerking met Wilkin Sports scherpe prijzen aanbieden. Laat bij ons jouw sporttassen bedrukken met een mooi logo, een bedrijfsnaam of een sterke slogan, in iedere kleur die jij maar wil. Zo kun je de zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw bedrijf eenvoudig vergroten!

Meer informatie?

Bent u opzoek naar meer informatie over een product of wilt u een vraag stellen? U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina, ons bellen op  013 – 540 02 74 of langskomen in onze winkel!

WS Print

  • Wij rekenen geen opstartkosten
  • Gratis digitale drukproef
  • Vanaf 1 tot 1000+ stuks
  • Standaard geleverd in 5-10 werkdagen
  • Altijd eenvoudig bijbestellen

Vraag offerte aan

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken via het onderstaande contactformulier, wij zullen ons best doen zo snel mogelijk te reageren.

9 + 12 =