Sweaters

Bedrukken van sweaters in Tilburg

WS Print is de specialist in het bedrukken van sweaters en hoodies in Tilburg, of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding of vrijetijdskleding. Je kunt alle soorten sweaters bij ons laten bedrukken.

Sweaters als bedrijfskleding

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun werknemers bedrijfskleding aan te bieden, zodat ze altijd professioneel voor de dag komen en het bedrijf representeren. In sommige gevallen vraagt de aard van de werkzaamheden hier ook om. Als werknemers bijvoorbeeld veel naar klanten toe gaan, kan iedereen zien voor welk bedrijf ze werken en krijgt jouw organisatie meer zichtbaarheid en herkenbaarheid. Het is in feite een voordelige vorm van reclame. Sweaters zijn warm en comfortabel voor het personeel en ze bieden volop ruimte voor een mooie opdruk, bijvoorbeeld de bedrijfsnaam, het logo of een pakkende tekst of slogan. 

Sweaters als sportkleding laten bedrukken

Op sportvelden kom je regelmatig sweaters tegen. De stoffen waarvan de sweaters gemaakt zijn en het draagcomfort maken het de perfecte kleding voor bij het sporten. Een sweater is daarnaast ook zeer geschikt voor sponsor doeleinden. Mooi bedrukte sweaters zijn een goede manier om een elftal of sportclub te sponsoren en zo meer bekendheid te vergaren voor jouw merk of bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan sweaters met de bedrijfsnaam, het logo of een pakkende slogan. Wij bedrukken zowel in zwart/wit als in kleur en je kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar je kunt ons ook je idee vertellen en het ontwerpen aan ons overlaten.

Sweaters als vrijetijdskleding

Sweaters zijn natuurlijk ook perfect als vrijetijdskleding, aangezien ze zo lekker zitten. Het is dan extra leuk om een sweater te hebben die je zelf hebt ontworpen. Bij ons kun je zowel in grote als in kleine oplagen sweaters laten bedrukken, dus ook per een of twee stuks. Dit is leuk voor jezelf, maar bijvoorbeeld ook voor een feestje, jubileum of als persoonlijk cadeau. Het is toch super leuk om jouw vrienden met sweaters rond te zien lopen die jij hebt ontworpen? 

Meer informatie?

Bent u opzoek naar meer informatie over een product of wilt u een vraag stellen? U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina, ons bellen op  013 – 540 02 74 of langskomen in onze winkel!

WS Print

  • Wij rekenen geen opstartkosten
  • Gratis digitale drukproef
  • Vanaf 1 tot 1000+ stuks
  • Standaard geleverd in 5-10 werkdagen
  • Altijd eenvoudig bijbestellen

Vraag offerte aan

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken via het onderstaande contactformulier, wij zullen ons best doen zo snel mogelijk te reageren.

3 + 7 =