POLO’S

WS Print is gespecialiseerd in het bedrukken van polo’s en poloshirts. Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding of gewone vrijetijdskleding, wij kunnen alle mogelijke polo’s voor u bedrukken.

Bedrijfskleding

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat het personeel netjes gekleed gaat. Een t-shirt vormt vaak een voordelige en prima oplossing, maar bedrijven die net iets meer willen, zullen eerder kiezen voor een fraaie polo. Poloshirts hebben vaak meer uitstraling; zeker als u ze voorziet van een professionele opdruk. Denk hierbij aan uw bedrijfsnaam, uw logo en/of een pakkende tekst. Met een professionele polo bedrukking onderscheidt u zich van de massa en dat zal niemand ontgaan. Profiteer van de vele voordelen en laat uw polo’s bedrukken door WS Print.

Sportkleding

Of het nu gaat om golf, hockey, tennis of zelfs rugby; de polo maakt steeds vaker deel uit van een sporttenue. Niet voor niets is de polo een ideaal product voor sponsordoeleinden. Wilt u als bedrijf een team of elftal sponsoren, maar gaat een hele outfit u te ver? Begin dan met een keurig bedrukte polo. Een fraaie opdruk op de polo geeft u al snel de nodige bekendheid en voor de sporters draagt zo’n bedrukte polo zeker bij aan de teamgeest. Wij bedrukken zowel in kleur als in zwart/wit en u kunt zelf bepalen of u de opdruk aanlevert of dat u ons iets laat ontwerpen. Uiteraard drukken we zowel afbeeldingen als tekst

Vrijetijdskleding

Behalve voor grote oplages kunt u bij ons ook terecht voor kleine oplages, en dat maakt dat u WS Print ook kunt inschakelen wanneer u maar één of twee poloshirts wilt bedrukken. Een leuke bedrukking ter ere van een feestje, een jubileum of een afscheid vormt vaak een blijvende herinnering en dat maakt een polo met opdruk al snel tot een leuk en persoonlijk cadeau. En het is natuurlijk een aardig gezicht als u uw vrienden, familie of kennissen ziet rondlopen in uw zelfontworpen poloshirts.

Voordelen WS Print:

  • Snelle levertijd (standaard 5-10 werkdagen)
  • Ruim assortiment aan textiel
  • Géén voorbereidingskosten
  • Artikelen leverbaar van 1 exemplaar tot 1000 stuks
  • Géén voorraad nodig, u kunt bij ons altijd bijbestellen

MEER INFORMATIE?

Stuur ons een bericht via ons contactformulier

Neem telefonisch contact met ons op via: 013 – 540 02 74

Of loop geheel vrijblijvend eens bij ons binnen voor uitgebreid advies!