TEXTIELDRUKWERK

WS Print is onderdeel van Wilkin Sports, een sportspeciaalzaak welke al jaren een begrip in Tilburg is.

WS Print is onze textieldrukwerk & sign afdeling, welke in eigen huis allerhande textielbedrukkingen en reclamebenodigdheden produceert.

Wij beleveren niet alleen sportclubs en verenigingen, maar ook particulieren en het bedrijfsleven mogen wij tot onze vaste klanten rekenen.

Met onze druktechniek hoeven wij geen opstartkosten te berekenen, waardoor wij een zeer interessante partij zijn voor kleine oplage. Maar ook voor grote oplage draaien wij onze handen niet om. Wij nemen u de voorraad en het werk uit handen. Door middel van vaste prijsafspraken kunt u ten alle tijden bij ons bijbestellen, ongeacht het aantal. Met onze kernleveranciers achter de hand, garanderen wij korte levertijden.

Het is mogelijk om zowel uit ons ruime assortiment de gewenste kleding uit te zoeken, als eigen kleding aan te leveren om te bedrukken. Dit alles tegen gunstige tarieven en vooral zeer snelle levertijden.

Sweaters, polo’s, t-shirts, overhemden, singlets, caps, trainingspakken, sportkleding, etc, etc.

Doordat wij onder Wilkin Sports vallen hebben wij goede afspraken met enkele bekende merken, als TK, Reece, Asics en Adidas. Hierdoor kunnen wij deze kleding tegen aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden bedrukt leveren.

Voordelen WS Print:

  • Snelle levertijd (standaard 5-10 werkdagen)
  • Ruim assortiment aan textiel
  • Géén voorbereidingskosten
  • Artikelen leverbaar van 1 exemplaar tot 1000 stuks
  • Géén voorraad nodig, u kunt bij ons altijd bijbestellen

Meer informatie?

Stuur ons een bericht via ons contactformulier

Neem telefonisch contact met ons op via: 013 – 540 02 74

Of loop geheel vrijblijvend eens bij ons binnen voor uitgebreid advies!

Geef een reactie