T-shirts Bedrukken Tilburg

WS Print is al 20 jaar specialist in t-shirts bedrukken in Tilburg. We leveren bedrukte t-shirts in grote of kleine oplage (al vanaf 1 exemplaar). Creëer een t-shirt met een unieke tekst of zorg voor herkenbaarheid met een logo, naam of functie. Met een mooie bedrukking onderscheidt u zich van de massa en dat zal niemand ontgaan! 

Met verschillende druktechnieken kunnen wij t-shirts voorzien van teksten, logo’s of afbeeldingen in 1 kleur, meerdere kleuren of fullcolour. Kom eens langs bij ons in de showroom om een beeld te vormen van alle mogelijkheden.

T-shirts bedrukken

Mogelijkheden t-shirts bedrukken

Wij kunnen t-shirts snel voor je leveren inclusief opdruk. Heb je alreeds t-shirts gekocht, dan kun je deze ook door ons laten bedrukken. In de meeste gevallen is het voordeliger om t-shirts via ons te bestellen. Zo profiteer je namelijk dubbel van zowel korting op de t-shirts als op het drukwerk. 

We bieden een breed assortiment t-shirts aan van diverse merken zoals B&C, Russell, AWDis, SkinniFit, Build Your Brand en Lemon & Soda. Deze zijn leverbaar in verschillende soorten, maten en kleuren en beschikbaar voor dames, heren en kinderen. Verder hebben wij t-shirts in verschillende modellen zoals met een v-hals, ronde hals, met korte mouwen of lange mouwen. Deze kunnen geleverd worden in een normale pasvorm of in een strak aansluitend model. Bekijk hier online een gedeelte van ons assortiment.

Uiteraard hebben we t-shirts van diverse kwaliteiten en prijsklassen. Wij hebben standaard katoenen t-shirts voor bijvoorbeeld een promotioneel evenement. Maar voor intensiever gebruik bieden we ook meer duurzame t-shirt van stevige kwaliteit in diverse samenstellingen. Voor sportieve activiteiten hebben we ook veel ervaring met t-shirts van van dry-fit materiaal. Voor iedere toepassing of budget bieden we een oplossing. Wij denken graag met je mee!

Werkwijze

Sinds 1998 hebben we ervaring met t-shirts bedrukken in Tilburg. Wij beschikken over meerdere hoogwaardige drukpersen waarmee we snel in grote of kleine oplage bedrukte t-shirts kunnen leveren. Je kunt je t-shirt helemaal naar eigen inzicht ontwerpen en deze door ons laten bedrukken. Heb je enkel een idee en weet je niet hoe je het verder uit moet werken, neem dan contact met ons op. Wij werken alle ideeën gratis uit in een digitaal ontwerp voordat we het in productie nemen.

We bewaren de gegevens van een order altijd in ons systeem waardoor het altijd mogelijk is om op een later moment een nabestelling te plaatsen zonder extra kosten. Wij nemen het voorraadbeheer uit handen. 

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het drukken van t-shirts of een vrijblijvende offerte. Lever een ontwerp aan via de mail als .EPS, .Ai of PDF vectorbestand (een vectorbestand is een grafisch bestand wat altijd scherp blijft) zodat we het verder uit kunnen werken in een digitale drukproef.