sweaters bedrukken

WS Print is gespecialiseerd in het bedrukken van sweaters en hoodies. Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding of gewone vrijetijdskleding, wij kunnen alle mogelijke sweaters bedrukken.

Bedrijfskleding

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun werknemers uit te rusten met bedrijfskleding. Enerzijds omdat de aard van de werkzaamheden erom vraagt, anderzijds omdat bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Uw mensen zijn ergens aan het werk, en iedereen kan zien waar ze in dienst zijn. Dat is een vorm van reclame die u weinig kost, maar veel kan opleveren. Werknemers die veel lichamelijke arbeid verrichten, zoals hoveniers, installateurs en schilders, hebben behoefte aan makkelijk zittende kleding. Ideaal in zo’n geval, is de sweater. Die is warm en comfortabel en biedt volop ruimte voor een fraaie opdruk. Wat te denken van uw bedrijfsnaam, uw logo en/of een pakkende tekst. Met een leuke sweater bedrukking onderscheidt u zich van de massa en dat zal niemand ontgaan. Profiteer van de vele voordelen en laat uw sweaters bedrukken door WS Print.

Sportkleding

Sweaters kom je vaak tegen op of naast de sportvelden. Het draagcomfort en de prettige stoffen maken sweaters ideaal om in te sporten. En daarmee is de sweater ook een perfect product voor sponsordoeleinden. Wilt u als bedrijf een team of elftal sponsoren, dan is een sweater met opdruk een mooi begin. Een fraaie opdruk op de sweater geeft u al snel de nodige bekendheid en voor de sporters draagt zo’n bedrukt sweatshirt zeker bij aan de teamgeest. Wij bedrukken zowel in kleur als in zwart/wit en u kunt zelf bepalen of u de opdruk aanlevert of dat u ons iets laat ontwerpen. Uiteraard drukken we zowel afbeeldingen als tekst.

Vrijetijdskleding

Behalve voor grote oplages kunt u bij ons ook terecht voor kleine oplages, en dat maakt dat u WS Print ook kunt inschakelen wanneer u maar één of twee sweatshirts wilt bedrukken. Een leuke bedrukking ter ere van een feestje, een jubileum of een afscheid vormt vaak een blijvende herinnering en dat maakt een sweater bedrukken al snel tot een leuk en persoonlijk cadeau. En het is natuurlijk een aardig gezicht als u uw vrienden, familie of kennissen ziet rondlopen in uw zelfontworpen sweaters.

Voordelen WS Print:

  • Snelle levertijd (standaard 5-10 werkdagen)
  • Ruim assortiment aan textiel
  • Géén voorbereidingskosten
  • Artikelen leverbaar van 1 exemplaar tot 1000 stuks
  • Géén voorraad nodig, u kunt bij ons altijd bijbestellen

MEER INFORMATIE?

Stuur ons een bericht via ons contactformulier

Neem telefonisch contact met ons op via: 013 – 540 02 74

Of loop geheel vrijblijvend eens bij ons binnen voor uitgebreid advies!