Reclameborden

Bij WS Print kun je terecht voor allerei soorten reclameborden. Denk onder andere aan borden voor sportvelden, standbouw, bouwborden en makelaarsborden. Een ruim assortiment materialen met verschillende beletteringsmethode zorgen voor een goede invulling van alle wensen. Van simpele borden met belettering in één kleur, tot en met complete megaborden voorzien van kleurrijke full colors. Met ons modern printerpark, jarenlange ervaring en ons gezond verstand toveren wij je reclameuiting om tot een ware eyecatcher.

Werkwijze

Reclameborden laten maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij drukken het reclamebord op alle gewenste materialen. Onder andere op dibond, forex, foambord, trespa, kanaalplaat en karton. Wij printen onze reclameborden met solvent inkt, één van de meest agressieve inktsoorten op de markt. Eventueel kan de print ook nog voorzien worden van een laminaat, welke de print beschermt tegen UV en beschadigingen. Zo zijn de borden geschikt zijn voor langdurig binnen en buiten gebruik.

Bestel je reclamebord op elk gewenst formaat!

Trespa reclamebord

Trespa is een High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. Dit is een kunststof welke is opgebouwd uit houtvezel en thermohardende harsen, samengeperst tot een massieve plaat. Trespa is uitermate geschikt voor gevelbekleding, reclameborden en buitentoepassingen. 

Acrylaat

Acrylaat is één van de oudste en meest toegepaste kunststoffen. De heldere acrylaat platen hebben een hoge lichtdoorlaat. Samen met een unieke weerbestendigheid en stijfheid kan acrylaat in veel gevallen glas vervangen

PVC Schuimplaat

PVC Schuimplaat is een lichtgewicht plaatmateriaal met een geschuimde binnenkern en een gladde harde toplaag. Door de geschuimde binnenkern wordt een grote gewichtsbesparing gehaald ten opzichte van trespa.

MEER INFORMATIE?

Stuur ons een bericht via ons contactformulier

Neem telefonisch contact met ons op via: 013 – 540 02 74

Of loop geheel vrijblijvend eens bij ons binnen voor uitgebreid advies!