T-shirts Bedrukken

WS Print is gespecialiseerd in het bedrukken van t-shirts. Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding of gewone vrijetijdskleding, wij kunnen alle mogelijke t-shirts voor u bedrukken, of borduren. Het is ook mogelijk de T-shirts met full color folie te bedrukken. Wilt u wisselnde namen, of rugnummers? Dat is ook mogelijk. We bedrukken de T-shirts dan met flex folie. Deze flexfolie is leverbaar in diverse kleuren.

Bedrijfskleding

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat het personeel netjes gekleed gaat. Een leuk bedrukt t-shirt doet vaak wonderen. Denk bijvoorbeeld aan de medewerkers in een café of restaurant. Die zitten niet te wachten op dikke truien, maar dragen graag een comfortabel t-shirt. En dat t-shirt biedt ruimte genoeg voor een fraaie opdruk. Wat te denken van uw bedrijfsnaam, uw logo en/of een ludieke, pakkende tekst. Met een leuke shirt bedrukking, of borduring onderscheidt u zich van de massa en dat zal niemand ontgaan. Profiteer van de vele voordelen en laat uw shirts bedrukken, of borduren door WS Print.

T-shirts Bedrukken

Sportkleding

Inmiddels hebben we al vele sporters voorzien van een nieuw clubtenue. Diverse elftallen, teams en sportclubs hebben WS Print  ingeschakeld voor de t-shirt bedrukking, of borduring. Natuurlijk kun je ook sporten in een t-shirt zonder logo, maar voor een beetje teamgeest en clubgevoel is een leuke shirt bedrukking, of borduring eigenlijk onmisbaar. Wij bedrukken, of borduren zowel in 1 kleur als in meerdere kleuren. Ook full color bedrukken is bij ons mogelijk. Uiteraard bedrukken, of borduren we zowel afbeeldingen als tekst.

T-shirts Bedrukken T-shirts Bedrukken

Vrijetijdskleding

Behalve voor grote oplages kunt u bij ons ook terecht voor kleine oplages, en dat maakt dat u WS Print ook kunt inschakelen wanneer u maar één of twee t-shirts wilt bedrukken, of borduren. Een leuke bedrukking ter ere van een feestje, een jubileum of een afscheid vormt vaak een blijvende herinnering en dat maakt een t-shirt met opdruk al snel tot een leuk en persoonlijk cadeau. En het is natuurlijk een aardig gezicht als u uw vrienden, familie of kennissen ziet rondlopen in uw zelfontworpen t-shirts.

Voordelen WS Print:

  • Snelle levertijd (standaard 5-10 werkdagen)
  • Ruim assortiment aan textiel
  • Géén voorbereidingskosten
  • Artikelen leverbaar van 1 exemplaar tot 1000 stuks
  • Géén voorraad nodig, u kunt bij ons altijd bijbestellen

Meer informatie?

Stuur ons een bericht via ons contactformulier, neem telefonisch contact met ons op via: 013-540 02 74 of loop geheel vrijblijvend eens bij ons binnen voor uitgebreid advies.