T-shirts Bedrukken

WS Print is gespecialiseerd in het bedrukken van t-shirts. Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding of gewone vrijetijdskleding, wij kunnen alle mogelijke t-shirts voor u bedrukken, of borduren. Het is ook mogelijk de T-shirts met full color folie te bedrukken. Wilt u wisselende namen, of rugnummers? Dat is ook mogelijk. We bedrukken de T-shirts dan met flex folie. Deze flexfolie is leverbaar in diverse kleuren.

Bedrijfskleding

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat het personeel netjes gekleed gaat. Een leuk bedrukt t-shirt doet vaak wonderen. Denk bijvoorbeeld aan de medewerkers in een café of restaurant. Die zitten niet te wachten op dikke truien, maar dragen graag een comfortabel t-shirt. En dat t-shirt biedt ruimte genoeg voor een fraaie opdruk. Wat te denken van uw bedrijfsnaam, uw logo en/of een ludieke, pakkende tekst. Met een leuke shirt bedrukking, of borduring onderscheidt u zich van de massa en dat zal niemand ontgaan. Profiteer van de vele voordelen en laat uw shirts bedrukken, of borduren door WS Print.

Sportkleding

Inmiddels hebben we al vele sporters voorzien van een nieuw clubtenue. Diverse elftallen, teams en sportclubs hebben WS Print ingeschakeld voor de t-shirt bedrukking, of borduring. Natuurlijk kun je ook sporten in een t-shirt zonder logo, maar voor een beetje teamgeest en clubgevoel is een leuke shirt bedrukking, of borduring eigenlijk onmisbaar. Wij bedrukken, of borduren zowel in 1 kleur als in meerdere kleuren. Ook full color bedrukken is bij ons mogelijk. Uiteraard bedrukken, of borduren we zowel afbeeldingen als tekst.

Vrijetijdskleding

Behalve voor grote oplages kunt u bij ons ook terecht voor kleine oplages, en dat maakt dat u WS Print ook kunt inschakelen wanneer u maar één of twee t-shirts wilt bedrukken, of borduren. Een leuke bedrukking ter ere van een feestje, een jubileum of een afscheid vormt vaak een blijvende herinnering en dat maakt een t-shirt met opdruk al snel tot een leuk en persoonlijk cadeau. En het is natuurlijk een aardig gezicht als u uw vrienden, familie of kennissen ziet rondlopen in uw zelfontworpen t-shirts.

Voordelen WS Print:

  • Snelle levertijd (standaard 5-10 werkdagen)
  • Ruim assortiment aan textiel
  • Géén voorbereidingskosten
  • Artikelen leverbaar van 1 exemplaar tot 1000 stuks
  • Géén voorraad nodig, u kunt bij ons altijd bijbestellen

MEER INFORMATIE?

Stuur ons een bericht via ons contactformulier

Neem telefonisch contact met ons op via: 013 – 540 02 74

Of loop geheel vrijblijvend eens bij ons binnen voor uitgebreid advies!