sportkleding bedrukken

WS Print heeft een lange ervaring met sportkleding bedrukken. Of het nu gaat om loopkleding voor een individuele loper, of een complete teamlijn voor een hele voetbalvereniging bedrukken. Door onze nauwe samenwerking met Wilkin Sports hebben wij een aantal kernleverancier, waarmee we zeer goede deals kunnen maken. Deze zijn ook voor u en uw vereniging interessant! Daarnaast kunnen wij kleding per stuk produceren, dus hoeft u geen extra voorraad in te kopen om een gunstigere prijs te krijgen.

sportkleding bedrukken

VERENIGINGSKLEDING

Elke sportvereniging of sportclub heeft zo zijn eigen kleuren en een eigen clublogo. WS Print kan een volledige clublijn ontwikkelen, waardoor uw vereniging een zeer professionele uitstraling krijgt. T-shirts in alle merken, maten en kleuren, met behorende trainingspakken, sokken, inloopshirts, etc. Wist u dat wij uw clubkleding ook via onze webshop www.wilkin.nl kunnen verkopen? Handig voor u maar ook zeker voor uw leden!

SPORTKLEDING

Sportkleding moet lekker zitten. Het moet functioneel, ademend en lekker lichtgewicht zijn. Aan al deze eisen kan onze kleding voldoen, zelfs onze opdrukken zijn hoogwaardig, zodat deze kleur en vormvast zijn. Onze speciale sublimatie opdrukken worden in de stof gefixeerd en zijn voor de sporter niet voelbaar! Ideaal dus! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voorwaarden voor deze speciale opdruk? Bezoek dan onze showroom en raadpleeg één van onze sign specialisten.

sportkleding bedrukken

VOORDELEN WS PRINT:

  • Snelle levertijd (standaard 5-10 werkdagen)
  • Ruim assortiment aan textiel
  • Géén voorbereidingskosten
  • Artikelen leverbaar van 1 exemplaar tot 1000 stuks
  • Géén voorraad nodig, u kunt bij ons altijd bijbestellen

MEER INFORMATIE OVER SPORTKLEDING BEDRUKKEN?

Stuur ons een bericht via ons contactformulier, neem telefonisch contact met ons op via: 013-540 02 74 of loop geheel vrijblijvend eens bij ons binnen voor uitgebreid advies.