OUTERWEAR

WS Print is gespecialiseerd in het bedrukken van outerwear. Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding of gewone vrijetijdskleding, wij kunnen alle mogelijke jassen, softshells, windbreakers en bodywarmers voor u voorzien van logo’s en/of teksten.

BEDRIJFSKLEDING

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun werknemers uit te rusten met bedrijfskleding. Enerzijds omdat de aard van de werkzaamheden erom vraagt, anderzijds omdat bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Uw mensen zijn ergens aan het werk, en iedereen kan zien waar ze in dienst zijn. Dat is een vorm van reclame die u weinig kost, maar veel kan opleveren. Werknemers die veel lichamelijke arbeid verrichten, zoals hoveniers, installateurs en schilders, hebben behoefte aan makkelijk zittende kleding. Ideaal in zo’n geval, is de softshell. Die is warm en comfortabel en biedt volop ruimte voor een fraaie opdruk. Wat te denken van uw bedrijfsnaam, uw logo en/of een pakkende tekst. Met een fijne, functionele softshell met bedrukking onderscheidt u zich van de massa en dat zal niemand ontgaan. Profiteer van de vele voordelen en laat uw softshells bedrukken door WS Print.

VRIJETIJDSKLEDING

Behalve voor grote oplages kunt u bij ons ook terecht voor kleine oplages, en dat maakt dat u WS Print ook kunt inschakelen wanneer u maar één of twee jassen of bodywarmers wilt bedrukken. Een leuke bedrukking ter ere van een feestje, een jubileum of een afscheid vormt vaak een blijvende herinnering en dat maakt een jas met opdruk al snel tot een leuk en persoonlijk cadeau.

VOORDELEN WS PRINT:

  • Snelle levertijd (standaard 5-10 werkdagen)
  • Ruim assortiment aan textiel
  • Géén voorbereidingskosten
  • Artikelen leverbaar van 1 exemplaar tot 1000 stuks
  • Géén voorraad nodig, u kunt bij ons altijd bijbestellen

MEER INFORMATIE?

Stuur ons een bericht via ons contactformulier, neem telefonisch contact met ons op via: 013-540 02 74 of loop geheel vrijblijvend eens bij ons binnen voor uitgebreid advies.